Als smartphone gebruiker weet je hoeveel applicaties er momenteel beschikbaar zijn. Hetzelfde geldt voor e-mail applicaties, waarvan er de laatste jaren veel van bijgekomen zijn. Dit maakt het lastig om een keuze te maken en te besluiten welke app het beste bij je past. Uiteindelijk sturen de meeste mensen een hoop mailtjes op een dag, dan is het wel zo fijn wanneer alles naar behoren werkt. Welke applicaties kun je het beste gebruiken als mailbox voor op je smartphone? Het antwoord vind je in dit artikel.
Voordat we beginnen met het beschrijven van onze TOP-3 vertellen we jou graag meer over waar je op moet letten bij het maken een beslissing. Allereerst is het goed om je te realiseren dat voorkeuren per persoon kunnen verschillen. Wat de een een fijne app vindt hoeft voor de ander geen fijne app te zijn. Toch denken we dat het ons goed gelukt is om een top 5 te maken waarin we de verschillende behoeften tegemoet komen.
Afbeelding15

1. GMAIL

Misschien zag je deze al wel aankomen. Gmail is de meest gebruike e-mailfunctie wereldwijd en dat is natuurlijk niet zonder reden. De app werkt op alle vlakken beter dan de applicaties die door haar concurrentie beschikbaar wordt gesteld. Het enige puntje van kritiek is dat de integratie soms wat lastig kan verlopen. Maar uiteindelijk kom je daar ook wel weer uit!

2. Microsoft Outlook

Ondanks dat Microsoft niet meer is wat het geweest is, staat het toch nog op een verdiende tweede plek. Er zijn nog steeds veel mensen die Outlook de voorkeur geven. Dit komt waarschijnlijk omdat deze standaard geïnstalleerd is op computers en laptops met een Microsofts besturingssysteem. Wanneer mensen eenmaal van een bepaalde provider gebruik maken zullen ze niet snel meer overstappen.
Afbeelding16

3. Dropbox webmail

De meeste van de lezers zullen gedacht hebben dat Dropbox alleen geheugen beschikbaar stelt. Maar dat is niet helemaal waar. Je kunt Dropbox prima gebruiken als mailbox. De app is super gebruiksvriendelijk, makkelijk te begrijpen en beschikt over alle functionaliteiten die je je maar kunt wensen.
Vind je het nog steeds lastig om een keuze te maken welke provider het beste bij je past? Dan kan deze website heel nuttig voor je zijn. Hier worden verschillende providers met elkaar vergeleken. Op basis van de reviews wordt het ongetwijfeld eenvoudiger om een keuze te maken. Het fijne van deze reviews is dat je precies kunt zien op welke elementen er hoog gescoord wordt.

Leave a Reply