...

Vero True Social

Vero is het nieuwe medium! Niemand zag het aankomen en ineens was de app Vero er. De app is zo gebouwd dat je geen advertenties en vervelende algoritmische tijdlijnen hebt. Maar gaat de nieuwe app Vero zorgen in de toekomst voor een bedreiging bij Facebook en Instagram? Op dit moment is de app in de VS al bijna een half miljoen keer gedownload, wauw! Maar in Nederland begint de app ook al behoorlijk populair te worden.

Wat is Vero?

Maar wat is Vero eigenlijk? Het is best gek dat wij nu pas deze app ontdekken. De app Vero bestaat al vanaf 2015. Zij lieten enkele tijd geleden weten dat de app gratis wordt aangeboden, toen stoomde de downloads ineens binnen. De app kan je downloaden voor iOS en Android. Voor ons zal dit nog een tijd een gratis zijn, maar in de toekomst moeten gebruikers een soort van abonnement afsluiten voor het gebruiken van Vero.

Wat kun je delen via de Vero app?

Super leuk een nieuwe app! Maar wat kan je nou eigenlijk met deze app. Op het moment dat je je aanmeld kan je vrienden toevoegen die de app al hebben. Ook kan je contactpersonen uitnodigen voor het gebruiken van de app. Je kan verschillende dingen delen met de app. Zo kan je foto’s delen, muziek die je op dat moment luistert, een boek die je misschien op dat moment aan het lezen bent, maar ook video’s, links, films en je locatie. Je kan verschillende dingen met deze app doen! Net zoals alle andere socialmedia-platformen kan je gebruik maken van de welbekende #. Ook kan je zoals op Instagram en Facebook de berichten liken en reageren!

Wie zien je berichten?

Wat leuk is aan de Vero app is dat je zelf kan kiezen wie je bericht mag zien. Hier onderscheiden zij zich enorm mee vergeleken met alle andere socialmedia-platformen. Je kan namelijk je vrienden indelen in klassen:
– Close friends
– Friends
– Acquaintance
– Followers
Hierdoor kan je dus zelf bepalen wie in welke klasse komen te staan. Je kan de klasse aanklikken en het bericht wordt dan alleen zichtbaar voor de mensen in de klasse die je hebt aangeklikt.

Nadelen Vero

Helaas zitten er ook nadelen aan de app Vero. Het blijkt namelijk dat de app niet altijd werkt en de server er vaak uit vliegt. Als je dan een bericht wilt plaatsen krijg je vaak een error te zien in beeld. De laatste tijd gaat de #Vero erg hard maar, ook de #DeleteVero is al behoorlijk aan trending aan het worden. Het blijkt namelijk ook erg lastig te zijn om je account te verwijderen en hier houdt niemand van natuurlijk. Je wilt het niet voor niets verwijderen toch?

Wat denk jij?

Maar wat denk jij? Denk jij dat de nieuwe Vero app het nieuwste socialmedia-platform wordt die Facebook en Instagram gaat overnemen? Wij zijn er nog niet helemaal zeker van terwijl wij erg te spreken zijn over de app! Wij zijn benieuwd hoe ver de Vero app het gaat schoppen!!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn