We kennen het allemaal wel. Het eindeloze werken en ‘ja’ zeggen op verschillende taken. Na een tijdje zit je zelf zo vol met je dagelijkse planning dat je niet eens meer weet waar je moet beginnen. Het is nooit een dagje rustig… O en als je dan eindelijk begint met één van de vele taken, dan gaat de telefoon en is er een potentiële klant die je moet helpen. Kortom je bent gewoon té druk! Maar een virtuele assistent kan je helpen helpt een virtuele assistent je wel?

Wat is een Virtuele Assistent?

Vele mensen hebben nog nooit van een virtuele assistent gehoord maar, wat houdt het nou precies in. Een virtuele assistent die helpt jou enorm. Het is een zelfstandige professional die online (meestal vanaf huis) ondernemers steunt en adviseert. Het is een soort van een persoonlijke assistent die jou helpt met het uitvoeren van je taken. Zeker als je het dus vaak druk hebt is dit enorm fijn om te hebben. Je kan de virtuele assistent namelijk taken geven die jij daarna niet meer hoeft uit te voeren.

Wat betaal je voor een virtuele assistent?

Ja helaas doen virtuele assistenten het niet voor gratis. Dat is best logisch want ze moeten natuurlijk ook geld verdienen. Maar hoeveel geld ben je nou ongeveer kwijt voor het betalen van een virtuele assistent? Het hangt er een beetje vanaf hoeveel uren de virtuele assistent moet werken. Dit gaat wel om een zeer klein uur aantal per week. Voor ons fijn om de kosten beperkt te houden. Maar je kan zeker wel rekening houden met een bedrag van €30,- tot €40,- euro per uur. Geen goedkoop geintje dus als je het omrekent naar een maandbedrag wat ongeveer €499,- euro minimaal zal zijn 😉.
Het lijkt dan ineens veel geld €499,- euro en het is ook niet weinig, alleen helpt het je om meer uit je werk te halen. Zo investeer je eigenlijk in een virtuele assistent. Omdat je door de virtuele assistent meer werk kan doen kan jij je meer focussen op andere taken. Deze taken kunnen er dan weer voor zorgen dat er nu of in de toekomst meer omzet kan gaan worden gemaakt.

Virtual assistant - Techness

Voordelen van een Virtuele Assistent

Zoals hierboven al staat is het dus een enorm voordeel dat je meer omzet kan gaan maken. Ook hoef je de virtuele assistent alleen te betalen op zijn effectief gewerkte uren. Een virtuele assistent is vaak hoogopgeleid, betrouwbaar, leveren kwaliteit en worden constant bijgeschoold. Daarom is een virtuele assistent ook van vele markten thuis die jou kan helpen met verschillende taken. O en laat ik het belangrijkste natuurlijk niet vergeten het kost jou minder tijd om het zelf te doen en je kan zelf weer een beetje ademhalen.

  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit
  • Effectiever

Overspoeld met werk?

Zit jij met je hoofd helemaal vol in het werk en kan je nergens anders meer aan denken? Dan is dit een goede stap om eens verder te kijken naar een virtuele assistent! Een virtuele assistent is namelijk van alle markten thuis en zo kan jij misschien weer een dagje vrij nemen. Jippie!!

Leave a Reply