...
vrouwen gadgets

Vrouwen gadgets: zo koop je iets voor je vriendin waar je stiekem ook zelf nog iets aan hebt!

Vrouwen gadgets

Vrouwen gadgets zijn de perfecte uitkomst voor een verjaardag, jubileum of simpelweg als goedmaker voor de hele zondag dat je hebt lopen gamen. Maar welke gadgets zijn nou leuk genoeg voor haar – maar ook voor jou. Want laten we eerlijk zijn, kadootjes geven is altijd leuker als je er zelf in de toekomst ook nog wat aan hebt. Om ervoor te zorgen dat jij net zo hard kan genieten van de gadget, die jij ‘speciaal’ voor je vriendin hebt gekocht, heeft Techness een selectie gemaakt van de beste vrouwen gadgets. Zo weet je zeker dat je goed zit voor zowel je vriendin als jezelf ;)!

Sing a long in the shower

Nummer 1 van de vrouwen gadgets is de douchespeaker! Heb jij ook een vriendin die ervan houdt haar longen eruit te zingen onder de douche? Maar klinkt ze helaas niet als Beyonce? Dan is dit de perfecte uitkomst. Zo wordt niet alleen de stem van je vriendin overheerst maar je kan zelf ook nog even los gaan onder de douche. Niks is lekkerder dan in de ochtend even rustig wakker worden onder de douche met een rustgevend muziekje of een heerlijk dance nummer om in de mood te komen voor een avondje stappen. De douchespeaker is verkrijgbaar in verschillende maten en al vanaf een prijs van 16 euro – uitstekend cadeau als goedmaker voor je gaming behaviour!

Nooit meer stofzuigen

Dit is één van de vrouwen gadgets die wij zelf de uitvinding van de eeuw vinden: de robotstofzuiger. Mocht je een vriendin hebben die alles zonder klagen voor je doet dan kan je deze natuurlijk lekker in de winkel laten staan. Maar heb je een vriendin die jou ook wel is vraagt om te stofzuigen of die na een uur stofzuigen niet meer te genieten is? Dan is dit de gadget die jullie leven gaat veranderen. De robotstofzuiger doet namelijk al het werk zelf – je vriendin, jij, kan lekker met de voetjes omhoog en de gadget doet alles voor je. Zet hem aan voordat je de deur uitgaat en kom thuis is een heerlijk schoon huis en een blije vriendin. De prijs van de robotstofzuiger is heel variërend, maar bij dit product geldt wel goedkoop is duurkoop. Kies dus niet voor de goedkoopste op het web anders ben je snel weer onderweg met je stofzuiger.

Pizza fever

Deze gadget hoort bij de lekkerste vrouwen gadgets – namelijk de pizzaoven! Leuk voor als je vriendin een keer niet wilt koken, vervanging voor de jaarlijkse familie gourmet sessie of gewoon omdat het lekker is. Met de pizzaoven maak je namelijk je eigen pizza binnen no time! Het enige wat je hoeft te doen is de ingrediënten halen en vervolgens kan je je eigen pizza samenstellen – LIFE al zeggen wij het zelf bij Techness! De pizzaovens zijn ook in verschillende prijsklasse beschikbaar, dus meer dan genoeg keuze.

Locked up

De vrouwen gadgets zouden niet compleet zijn zonder de sleutelvinder. Als jij geen chaotische vriendin hebt die om de haverklap haar sleutels kwijt is dan kan je deze natuurlijk skippen. Maar laten we eerlijk zijn – spullen verliezen is menselijk en hoogstwaarschijnlijk gebeurt het jou ook wel eens. Met de sleutelvinder is dit een probleem uit het verleden! Nooit meer een vriendin die boos is dat ze haar sleutels kwijt is – of juist boos op jou omdat je voor de zoveelste keer aan haar vraagt of zij misschien jou sleutels heeft gezien. Bijkomend voordeel: ook handig voor andere dingen dan sleutels zoals tassen, dieren of kinderen.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn