...
Autogadgets

Ontdek de autogadgets van dit moment

Deze autogadgets maken je autorit comfortabeler

Autogadgets die een autorit aangenamer maken zijn misschien harder nodig dan in eerste instantie wordt gedacht. Nederland bezit ruim 8 miljoen autobezitters en per persoon worden er gemiddeld 13.000 autokilometers per jaar afgelegd volgens het Centraal Bureau van de Statistiek. We spenderen aardig wat tijd in onze auto’s. Geen slecht idee om autogadgets jouw irritaties tijdens het autorijden te laten oplossen. Lees snel verder om te kijken of deze autogadgets jouw irritaties kunnen oplossen!

Autogadgets voor een beter (over) zicht

Achteruitrijcamera

Nooit meer dat vervelende parkeerpaaltje raken? Voorkom schade tijdens het parkeren en maak parkeren makkelijker met een achteruitrijcamera. De achteruitrijcamera set van AA Commerce heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het is eenvoudig te monteren, heeft een lenshoek van 120 graden en biedt ook kwalitatief beeldmateriaal in het donker.

Aanrijding preventiesystemen

Een autogadget in het duurdere segment, maar ongelukken voorkomen is een stuk makkelijker. Dit slimme apparaat berekend de afstand tot je voorligger en scant de omgeving van de auto op voetgangers of fietsen. Het preventiesysteem is voor een kleine 1.199,00 euro verkrijgbaar bij Amazon.de.

Dashboardcamera

Leg de prachtige routes die je maakt vast en geniet thuis na van alle mooie autoritten. Een dashcam is niet alleen handig voor leuke vakantiekiekjes, maar ook als je in een ongeluk terecht komt. Het beeldmateriaal van de dashcam kan de schuldige van het ongeluk aantonen.
De Mio Mivue 658 Touch werd onlangs als beste getest door de ANWB. Pluspunten van de Mio Mivue: een beeldhoek van 150 graden, WiFi om je bestanden te versturen, GPS die locatiegegevens van het beeldmateriaal opslaat en een eenvoudig te bedienen dashcam met touchscreen. In de nabije toekomst wordt een zelfrijdende Audi werkelijkheid, voor nu biedt de Mio Mivue uitkomst. Alvast genieten van het comfort van Audi? Misschien is Audi Shortlease van de ShortLeaseCompany is voor jou!

Autogadgets voor een veilige autorit

Bluetooth-carkit

Je telefoon veilig en draadloos verbinden met je de elektronica van je auto? Genieten van je favoriete muziek en handsfree bellen? Geen probleem met een Bluetooth-carkit! Geschikt voor elke telefoon met Bluetooth ondersteuning. Verbind je telefoon eenvoudig met de Parrot Bluetooth Carkit.

Startkabel met batterij voor de kofferbak

Niet wachten totdat er iemand anders bij je in de buurt is als je auto een oppepper nodig heeft? Wanneer je op een afgelegen plek stil komt te staan is fijn als je niet afhankelijk bent van anderen wanneer je startkabels wilt gebruiken. De Carpoint Jumpstarter biedt uitkomst. Een handige stroombron compleet met bandenpomp en verlichting!

Brandstof besparen voor personenauto’s

Motorprestaties verbeteren door chiptuning. Het maakt een motor krachtiger, zuiniger, sneller en soepeler! Wil je weten of chiptuning iets voor jou is? Je leest hier meer over de perfecte chiptuning experience!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn