...
strand gadgets

De meest awesome strand gadgets!

DE MEEST AWESOME STRAND GADGETS

De strand gadgets – het heeft even geduurd maar de zomer is eindelijk weer aangebroken in Nederland! Dus pak je zwembroek maar uit de kast en op naar het strand, want dit zijn dagen waar we met zijn alle intens van moeten genieten. Ze komen nou eenmaal niet kei vaak voor en moeten daarom goed besteed worden. Hoe kan je ervoor zorgen dat dit lukt? Met de top 5 strand gadgets van Techness maak jij je strand dag helemaal compleet. Dat wordt ultiem genieten!

De ultieme combo – de speaker handdoek!

Een dag op het strand zou niet hetzelfde zijn zonder deze strand gadget – de speaker handdoek! Want laten we eerlijk zijn een dag op het strand is heerlijk, maar je eigen muziek op de achtergrond maakt het nog fantastischer. Hoewel we vroeger met onze boombox over het strand liepen heeft de technologie ruimte voor de ultieme combo – een handdoek en speaker in één. Zo kan je lekker relaxen met muziek op het strand of een feestje bouwen tijdens een overheerlijke barbecue.

Strand gadgets - Techness

Zwemmen met muziek – de waterdichte mp3

Deze strand gadget is een gruwelijk technische ontwikkeling, namelijk de waterdichte mp3 speler! Hoewel zwemmen natuurlijk heerlijk rustgevend is op zichzelf brengt de mp3 zwemmen tot een geheel nieuw level. Zwem rustig door de zee met je favoriete nummer – heerlijk voor een dagje strand maar natuurlijk helemaal ideaal als jij een professionele zwemmer bent en veel tijd onderwater doorbrengt!

Strand gadgets - TechnessNooit meer iets achterlaten – de waterdichte zwembroek

Dit een strand gadget voor de mannen – de waterdichte zwembroek! Je kent het wel, je ligt op het strand met al je vrienden (of familie) en je wilt samen een verfrissende duik nemen. Maar hoe doe je dat met al je waardevolle spullen? Die kan je niet zomaar achterlaten. Dit is niet langer een probleem met de waterdichte zwembroek. Je kan al je spullen zoals je telefoon en portemonnee gewoon in je zak laten zitten en een duik nemen!

Strand gadgets - Techness

Gebruik de zon – tas met zonnepanelen

De tas met zonnepanelen is niet alleen een onmisbare strand gadget maar vooral milieuvriendelijk en dus helemaal anno 2017! We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, je ligt heerlijk op het strand en dan begeeft je telefoon of speaker het – SUPER BALEN. Met de tas met zonnepanelen hoef je je hier niet langer meer druk over te maken. Je kan alle apparaten namelijk opladen aan je strandtas! Nooit meer zonder telefoon of muziek op je stranddag.

Ultiem geluk – de bumper boot met motor

Kind of niet, deze strand gadget is awesome! Natuurlijk, dobberen in het zwembad of de zee op je opblaaskussen is heerlijk. Maar hoe gaaf is het om dit te doen op een bumperboot MET een motor! Nooit meer rustig dobberen maar gewoon gas erop en verkennen die handel. Niet alleen een garantie voor wat bots pret met je vrienden maar je ziet ook nog eens wat van het strand!
Strand gadgets - TechnessNaast bovenstaande strand gadgets konden is een barbecue natuurlijk niet te vergeten. Kies voor een weggooi barbecue van de AH als je niet al teveel gedoe wilt of neem gewoon je barbecue van thuis mee. In de auto die handel en laten het grillen op het strand maar beginnen! Gegarandeerd de perfecte afsluiter van een dagje strand. Wil jij meer tips over gadgets? Bekijk dan al onze gadgets!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn