...
Bedrijvengidsen

40 gratis bedrijvengidsen voor linkbuilding

Bedrijvengidsen belangrijk voor linkbuilding

Bedrijvengidsen zijn een ideaal middel om in te zetten voor linkbuilding. Om de online vindbaarheid van je onderneming te vergroten is het van belang dat er waardevolle links worden uitgewisseld met andere websites op het internet. Maar waarom is linkbuilding zo belangrijk? Dit komt door Google. Een van de belangrijkste onderdelen om hoog te scoren in Google is namelijk het verkrijgen van links. Een link wordt door Google gezien als een ‘stem’ voor de pagina en door het ‘verzamelen’ van deze stemmen (links) wordt de autoriteit van jouw website beter.

40 gratis bedrijvengidsen

Techness heeft 40 gratis bedrijvengidsen voor jou op een rijtje gezet. Door het aanmelden van jouw website bij verschillende bedrijvengidsen worden er als het ware ‘stemmen’ geteld door Google die de autoriteit van jouw website zullen verbeteren. Hoewel wij 40 gratis bedrijvengidsen hebben gevonden zijn er ook tal van bedrijvengidsen waar je tegen betaling je website kan aanmelden.

De 40 gratis bedrijvengidsen van Techness:

 1. Google mijn bedrijf
 2. Listable
 3. Alle bedrijven NL
 4. Opendi
 5. Goed bedrijf
 6. Op zijn best
 7. Tupalo
 8. Yello
 9. Openingstijden
 10. Yelp
 11. Kompass
 12. Online bedrijvengids
 13. Cylex
 14. Europages
 15. Alle bedrijven online
 16. Reclame voor bedrijven
 17. NL bedrijfsvermelding
 18. The company tree
 19. Zoomla
 20. Hotfrog
 21. Bedrijven in kaart
 22. Mercurius gids
 23. Nederland in bedrijf
 24. Wie levert?
 25. Bedrijfstelefoongids
 26. Online bedrijfsgids
 27. Bedrijvengids NED
 28. Locanto
 29. Yalwa
 30. Trefplaats
 31. Bedrijvenstek
 32. Oozo
 33. Alle adressen
 34. B9
 35. Vinden
 36. Beste overzicht
 37. Bedrijvenbord
 38. Qlik
 39. Reviewspot
 40. Alle bedrijven

Let op! Overdrijf het inschrijven op bedrijvengidsen niet. Het aantal vermeldingen moeten uiteraard wel in verhouding staan tot je overige links. Een website die enkel makkelijk verkregen links heeft zal namelijk worden afgestraft door Google. Zorg er dus voor dat je verschillende links hebt en niet enkel vermeldingen in bedrijfregisters. Ga je trouwens verhuizen met je bedrijf naar een andere stad na je inschrijving? Zorg er dan voor dat je de vermeldingen in de bedrijvengidsen aanpast. Zo zorg je ervoor dat je altijd gevonden wordt!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn