...
business man

5 tips waar een goede website aan moet voldoen

Het (laten) bouwen van een website is niet zo eenvoudig als dat het soms doet lijken. Het is belangrijk dat een website goed wordt ontworpen, zodat bezoekers (potentiële klanten) omgezet worden naar daadwerkelijke klanten. Een website moet meer zijn dan een mooi visitekaartje. Het moet ook daadwerkelijk meer omzet opleveren. Daarom hebben wij 5 tips waar een goede website aan moet voldoen verzameld. Lees verder.

1. Stel een doel

Zoals hierboven gezegd is een website meer dan een mooi visitekaartje. Daarom moet je je afvragen “wat is het doel van de website?”. Waarschijnlijk het vergaren van meer klanten en dus meer omzet. Ga bij jezelf na wat potentiële klanten willen weten en waarnaar ze op zoek zijn op je website. Zorg er bijvoorbeeld voor dat ze gemakkelijk contact op kunnen nemen.

2. Goede hosting

Het hebben van een goede hosting is de basis van je website. Ga dus op zoek naar een professionele hosting partij. Denk aan de partijen als Versio, Hostnet en Mijndomein. Onze aanrader is Abbatis webhosting. Erg voordelig, hoge kwaliteit en uitstekende klantenservice.

3. Responsive

Anno 2018 mag een website echt niet meer niet-responsive zijn. Een groot deel internetgebruikers is mobiel, daarom moet je website ook gebruiksvriendelijk en mooi uitzien voor mobiele apparaten. Zorg dus altijd voor een responsive webdesign.

4. Sterke teksten

De bezoekers op je website willen sterke teksten die hun relevante informatie bieden. Beschrijf dus duidelijk jouw meerwaarde, producten/diensten en andere informatie waar de bezoekers iets aan heeft. Cliché teksten als “aan het juiste adres” en “welkom op onze website” kan je beter weglaten. Het schrijven van goede teksten is trouwens ook goed voor de SEO van je website.

5. Kies voor een webdesigner

Het zelf bouwen van een website is niet moeilijk. Het zelf bouwen van een goede website die scoort in Google is echter specialistisch werk. Kies daarom altijd voor een professioneel webdesign bureau die voor jou een website bouwt die meer klanten oplevert.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn