...

Bouw je ideale website met de Websitemachine!

Een website bouwen kan veel tijd en energie kosten en daardoor kan het ook demotiverend zijn om een website te beginnen. Met de software van Websitemachine.nl bouw je gemakkelijk en snel je eigen website. Want met de Websitemachine heb je geen software of HTML-kennis nodig!Aan de slag met Websitemachine!

Voor slechts €19,95 (ex btw) per maand bouw je een mooie website zonder dat er startkosten en een jaarcontract eraan verbonden zijn. Na 3 maanden proberen is je website maandelijks opzegbaar.

De sites gemaakt met de Websitemachine hebben 1.000 MB opslagruimte en 10.000 MB dataverkeer. Kies je eigen domeinnaam en ontwerp je website met tekst en foto’s. Bewaar en deel een demo door je emailadres achter te laten voor je unieke link. Ben je tevreden over je demo? Vul dan je gegevens in en je ontvangt een factuur voor de eerste 3 maanden. Na activatie kan je de site gaan vullen met je eigen tekst en foto’s. Met 1 klik publiceer je je eigen website en is die overal op de wereld te zien! Geschikt voor mobiel, tablet en laptop. Natuurlijk kan je de inhoud en het uiterlijk van je site op elk moment aanpassen. Ook is het mogelijk om makkelijk social media links te plaatsen op de website.

Veiligheid gegarandeerd door Websitemachine

Maak je geen zorgen om hackers of reclames, je website blijft namelijk altijd veilig, stabiel en snel. Het heeft een beveiligde verbinding (SSL-certificaat) en een firewall tegen de hackers en andere boosdoeners. Je website blijft altijd up-to-date: geen onderhoud nodig dus!

Hulp nodig? Het team van Websitemachine.nl staat voor je klaar!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn