...
Dyson Pure Cool Link - Techness

Dyson Pure Cool Link

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Review Dyson Pure Cool Link

Review tijd! Wij vonden het wel weer eens tijd voor een review. Dit keer in het teken van frisse lucht en verkoeling voor in huis. Al is het dit jaar niet een top zomer, het is vaak toch erg benauwd en klam. Wij vonden het tijd om daar iets aan te doen en hebben gekozen voor de Dyson Pure Cool Link.
Dyson Pure Cool Link - TechnessLeven in een frisse, schone, niet te warme en niet te koude omgeving, dat wil iedereen. Je voelt je er gewoon prettiger bij. Je kan je beter concentreren en bent minder snel moe. Dit wil je niet. De Dyson producten bieden de oplossing.

Altijd een top temperatuur in huis, met de Dyson Pure Cool Link.

Wij zijn weg van het design en de techniek van de Dyson producten en zullen vertellen waarom!
Wij waren direct verliefd. Normaal gesproken is het kopen van huishoudelijke producten minder leuk, althans dat vinden wij. Als je wasmachine of je vaatwasser toe is aan vervanging baal je toch. Het kost vaak een hoop geld en het is leuker om je zuurverdiende geld uit te geven aan spullen die je leuk vindt.
Maar bij Dyson gaat dit niet op. Wat een design. Als je van een strak en modern design houdt ben je zeker ook weg van de Dyson producten. Dan hebben wij het nog niet eens over de technologie gehad. Want de techniek is uitmuntend.

Dyson Pure Cool Link

Het is best lastig om een keuze te maken. Alle producten zijn even mooi. Belangrijk is om te kijken wat je van het product verwacht. Alleen verkoeling? Of ook verwarming? Wij hebben gekozen voor de Dyson Pure Cool Link. Dit is een ventilator en luchtreiniger in één.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” bg_color=”#f9f9f9″ scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”5%” bottom_padding=”5%” id=”features” row_name=”Features” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”padding-11-percent” column_padding_position=”left-right” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner enable_animation=”true” animation=”fade-in” column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” centered_text=”true” background_color_opacity=”1″ width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text css=”.vc_custom_1502884719508{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 15px !important;}”]

Verkoeling & verfrissing in 1

Klaar voor de Dyson sensatie, van verkoeling,
verfrissing en de juiste luchtvochtigheid?

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner enable_animation=”true” animation=”fade-in-from-bottom” column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][nectar_image_with_hotspots image=”56909″ preview=”https://techness.nl/wp-content/uploads/2017/08/Dyson-tool-tip.jpg” color_1=”Extra-Color-1″ hotspot_icon=”plus_sign” tooltip=”hover” tooltip_shadow=”large_depth” animation=”true”][nectar_hotspot left=”9.3716%” top=”58.4099%” position=”bottom”]

Juiste vochtbalans

De juiste vochtbalans in huis[/nectar_hotspot][nectar_hotspot left=”92.9534%” top=”45.8078%” position=”bottom”]

Unieke verkoeling

Hier komt de frisse bries geruisloos vandaan[/nectar_hotspot][nectar_hotspot left=”90.6965%” top=”82.4755%” position=”bottom”]

De techniek

Hier gebeurd het. [/nectar_hotspot][nectar_hotspot left=”54.9871%” top=”9.51797%” position=”bottom”]

Geen condens

Een frisse woonomgeving zonder enige condens of vocht[/nectar_hotspot][/nectar_image_with_hotspots][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Specificaties Dyson Pure Cool Link

De afmetingen van de Dyson Pure Cool Link zijn als volgt: 1018 bij 190 bij 110 mm. Ideaal vinden wij, is de snoer lengte, deze is maar liefst 2 meter lang. Scheelt je toch weer een verlengsnoer. Wat wij ook nog even moeten melden is dat de Pure Cool link een draaicirkel van 70 graden heeft. Op deze manier kan de gehele ruimte verkoeld of verwarmt worden.

Dyson Pure Cool Link - TechnessDe Dyson app

Het wordt nog mooier en eenvoudiger, want de Dyson Pure Cool is te bedienen door middel van een afstandsbediening. Daarnaast is het ook mogelijk op de Pure Cool Link te connecten met de wifi verbinding. Dyson heeft een app ontwikkelt waarin je vervolgens alles kan regelen. De app is geschikt voor smartphones en is gratis te downloaden. 
Dyson-app

Wij zijn verliefd

Kortom wij zijn verliefd, een prachtig design, een unieke techniek en eenvoudig bedienbaar Nog even alle pluspunten onder elkaar:

  • De Pure Cool Link maakt bijna geen lawaai en is veel stiller dan andere ventilators
  • De afstandsbediening werkt top, daarnaast is het apparaat te bedienen via de app
  • De Dyson Pure Cool Link is goed schoon te houden, scheelt toch weer tijd
  • Snel en eenvoudig in elkaar te zetten, ideaal!
  • Frisse luchtstroom, dat is wat je wilt

De Dyson is stiller, beter, mooier, veiliger en meer dan dat. Niemand maakt ze na! Wij zijn fan, maar dat waren we al.
Wij hebben onze Dyson Pure Cool Link gescoord bij de Dyson sale op Aldoor.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn