...

Festival benodigdheden en gadgets

Festival benodigdheden en gadgets

Techness is dit jaar aanwezig bij het festival der festivallen, LOWLANDS!!! Wat hebben wij er veel zin in. Dit jaar is het alweer de 25e editie van het Lowlands festival, dat mochten we natuurlijk niet missen.
Festival benodigdheden - Festival gadgets - TechnessDe weersvoorspelling zijn niet erg goed, maar wij hebben het net weer even gecontroleerd en het ziet er al stukken zonniger uit. Wat voor weer het ook is, het mag de pret niet drukken. Daarom nog even de noodzakelijk festival benodigdheden bij slecht weer.

Festival benodigdheden bij minder goed weer

De poncho

De poncho is toch wel echt een van de eerste levensbehoeftes als het regent op een festival. Wij hebben zelf de Bo-Trail Poncho ingeslagen in het zwart en blauw. Het is een duurzame (PVC vrije) poncho met capuchon. Deze poncho is zeer compact mee te nemen en na gebruik snel en eenvoudig op te bergen in de bewaarhoes. Het is niet zo een dun wegwerp ding, die na 2 minuten headbangen tussen de menigte alweer stuk is.

Festival benodigdheden - Festival gadgets - TechnessEen tarp

Ben jij een ras kampeerder? Dan heb je wel eens gehoord van de tarp. Ideaal, bij enorme plensbuien. Zie de tarp als tweede beschermlaag voor jou tent. Want geloof ons, een eenvoudige tent is niet 100% waterdicht.

Festival benodigdheden - Festival gadgets - Techness

Want zo wil je er niet bij komen te zitten. 

Een zaklamp

Er is niets vervelender dan in het donker graaien tot je iets vindt. Een goede uitvinding en oplossing is de zaklamp. De zaklamp op je mobiel schijnt toch minder vel. Daarnaast hoort een zaklamp bij het ultieme camping gevoel.
Dit zijn echt festival must haves bij slecht weer. Vergeet ze niet mee te nemen.

De tofste festival gadgets

Wij zullen Techness niet zijn als wij niet de tofste gadgets mee het festival terrein op zouden nemen. Naast de ‘’gewone’’ festival benodigdheden zoals blarenpleisters, muggenspray, een slaapzak, een koelbox, een gasfles en oordoppen kan jij de blits maken met de gaafste festival gadgets.
We hebben de grootste webshops van het internet afgespeurd naar onmisbare festival gadgets en dit zijn de leukste die we vonden!

De lichtgevende vlaggenlijn

Meer dan 60.000 tenten staan op het enorme camping terrein van Lowlands. Heb je iets te veel gedronken, heb je een slecht richtingsgevoel en ben je ook nog eens nachtblind, dan kan het een hele klus worden om jou slaapplek terug te vinden. Daarom denken wij dat de lichtgevende vlaggenlijn, de uitkomst is om alsnog jouw nachtrust te pakken.

De zelfopblaasbare stoel

Soms ben je het staan en dansen even helemaal zat en wil je gewoon even rustig zitten en mensen kijken. Want er lopen wat unieke figuren rond. Prachtig! Alles kan op Lowlands. Goed we dwalen af, met de Lazy Bag kan jij er overal comfortabel bij zitten.

De haarborstel flacon

Dit vinden wij echt een top uitvinding. Op Lowlands mag je op de camping rond de 8 liter drank meenemen. Dit mag je alleen nuttigen op de camping. Voorgaande jaren werd je eigen drank overgeschonken. Dit jaar zijn de regels zelf nog iets veranderd. Je mag een geopend blikje of een plastic flesje van 0,5 liter meenemen het festival terrein op. Maar ja, wat als je nog even een 0,5 liter extra mee naar binnen kan smokkelen. Scheelt je een heen en weertje richting je tent.
Met deze festival gadgets, ben jij de baas op Lowlands festival 2017.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn