...
Momice

Organiseer gemakkelijk een event met de event app van Momice

Een event organiseren doe je niet zomaar. Er komt veel bij kijken. Van de voorbereidingen, zoals het samenstellen van de gastenlijst en het versturen van de uitnodigingen tot een soepele check-in op het event. Je had hier altijd verschillende programma’s voor nodig. Software voor het maken van een goede eventsite, spreadsheets om gastenlijsten te creëren en natuurlijk nog een ticketsysteem. Kortom, het organiseren van een evenement is niet in een dag of twee gedaan. Momice brengt hier verandering in. Met de event app Momice heb je alles in één en wordt het organiseren van een evenement niet alleen leuk, maar ook een stuk gemakkelijker.

Voorbereidingen, communicatie en inzichten in aanloop naar een event

Met de app Momice creëer je eenvoudig een website in je eigen huisstijl en kan je jouw gasten uitnodigen met een persoonlijke mail. Ook als je al een lijst met genodigden hebt, is het makkelijk deze te importeren en ze uit te nodigen. In je gastenlijst is het ook mogelijk om verschillende doelgroepen te maken, bijvoorbeeld huidige klanten en prospects. Zo kan je de mails nog persoonlijker afstemmen. Natuurlijk kan je mails inplannen voor in de toekomst, zodat je alles in één keer kan regelen. Ook is het mogelijk om met deze app zowel per relatie als in het geheel het open- en klikgedrag te bekijken.

Als klanten zich registeren wordt met de hulp van Momice een unieke entreecode gemaakt waarmee de gast toegang heeft tot het event. Dit kan zowel een gratis als betaald ticket zijn. Zo weet je als organisator precies wie er wel en niet zijn op komen dagen. Hierbij is ook mogelijk aan te geven of iemand een introducé meeneemt. Indien je evenement een maximale capaciteit heeft kan je ook een reservelijst laten creëren.

MomiceSnel en eenvoudig toegang tot je evenement

Met Momice hebben gasten eenvoudig toegang tot je evenement. De persoonlijke QR-code op het e-ticket van je gasten kan met iedere smartphone of tablet worden gescand. Zo weet je als organisator precies wie er op je event aanwezig zijn. Het is zelfs mogelijk om te bepalen welke bezoekers wanneer toegang hebben. Zo kan je bijvoorbeeld werken met een gereduceerd tarief voor bezoekers die pas halverwege de dag komen.

 

MomiceCreëer buzz

Met de website in jouw huisstijl kan je het event laten leven bij je bezoekers. Natuurlijk is deze website responsive. Deel foto’s en video’s van eerdere evenementen of van het pas afgelopen evenement. Met een social feed kan je iedereen laten zien wat er over je evenement wordt gezegd. Ook na het evenement is de app erg handig. Deel de hoogtepunten en belangrijkste inzichten met je bezoekers en neem een enquête af over wat er goed ging en beter kan bij komende evenementen. Met de statistieken en rapportages kan je zien waar verbeterpunten liggen en hoeveel van de genodigden bijvoorbeeld ook daadwerkelijk gekomen zijn. Kortom, Momice is een app die het organiseren van een evenement gemakkelijk en leuk maakt.

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn