Hier wordt jouw vader blij van

Pssssst… kinders het is alweer bijna vaderdag! Tijd om je cadeaus in te slaan! Je vader is en blijft je voorbeeld. Je wil dat je vader geniet, al helemaal als het zonnetje lekker schijnt.

Vaderdagcadeaus

Wij hebben even het internet afgezocht en vonden de twee ultieme vaderdag cadeaus, namelijk de ‘Growler Chill’ en de ‘Oranje Chill Bag’. Zo wordt de zomer voor jouw fijner dan ooit tevoren. Zie je jouw vader al heerlijk in de achtertuin liggen op de Chill Bag met een koud pilsje speciaal getapt door de ‘Growler Chill’. Ja en het kan nog beter met een goed boek!

1# Chill Bag

Vooral voor mannen die van genieten houden is dit een heel erg handige mannen gadget. In de Chill Bag zal je altijd lekker liggen, waar dan ook. Voor iedere bestemming, zoals een park, strand of lekker in je achtertuin.

2# Growler Chill

Bij super leuke mannen gadgets kan natuurlijk een biertap niet ontbreken, vooral in combinatie met het voorgaande mannen gadget niet. Genieten van een biertje thuis is nog nooit zo makkelijk geweest met deze eenvoudig biertap dat lang meegaat en veel ruimte in de koelkast wegneemt.

3# Mindf*ck

Een boek met 101 illusies & experimenten, leuk niet? Kan jouw vader deze experimenten straks bij jou uitproberen. Familybonding.

Leave a Reply