...
moederfiets

Moederfietsen: de fiets trend onder mama’s

Moederfietsen zijn een absolute uitkomst voor iedere ouder. Want misschien herken je het wel: het naar school brengen van je kinderen is ellende, want met die fiets van je kom je telkens met je knieën tegen het stuur aan en kun je niet fatsoenlijk afstappen. En wanneer je eindelijk op school bent aangekomen, moet je de fiets zo manoeuvreren dat hij niet omvalt wanneer je hem loslaat. Aan al deze problemen komt een einde dankzij de moederfiets! Moederfietsen maken het fietsen zelf niet alleen makkelijker, maar ook alles eromheen kun je moeiteloos voor elkaar krijgen!

Een betaalbare moederfiets vinden

Zijn er dan ook moederfietsen beschikbaar die niet al te prijzig zijn? Ja, ook een betaalbare moederfiets kun je volop vinden wanneer je online gaat kijken naar het aanbod van moederfietsen. Zo zijn er regelmatig aanbiedingen op modellen, maar kun je ook kijken naar een tweedehands moederfiets. Er zijn webwinkels en fietsenwinkels die jou zowel nieuwe als tweedehands moederfietsen kunnen verkopen. Kijk goed naar wat je nodig hebt en zo maak je een keus die zowel voor jou als voor je portemonnee zeer gunstig is. Een moederfiets is een hele goede investering waar je nog jarenlang mee kunt doen.

Kies voor veiligheid en comfort

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een moederfiets? Er zijn een aantal zaken die je zeker na moet gaan voordat je een van de vele moederfietsen koopt. Kijk bijvoorbeeld goed naar het stuur op de fiets. Kies je voor een extra breed stuur of een verstelbare variant? Die laatste is ideaal wanneer je binnenkort geen voorzitje meer nodig hebt, je kunt dan gewoon weer het normale formaat instellen. Let ook op een dubbele standaard, wat zeker geen overbodige luxe is. Kies voor veiligheid en laat je goed adviseren wanneer je bij een fietsenwinkel naar moederfietsen gaat kijken.

De voordelen van moederfietsen

Moederfietsen hebben een aantal grote voordelen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier met je kinderen op pad. Het stuur heeft een begrenzer, waardoor hij stil blijft staan als je bijvoorbeeld een kind in het voorzitje wilt zetten. Verder kun je kiezen voor drie of meer versnellingen, die het fietsen nog prettiger maken. Ook de zadelhoogte is precies op jouw lengte ingesteld, waardoor op- en afstappen heel makkelijk gaat. Ook kun je de moederfiets elektrisch bestellen: met een lichte motor word je ondersteunt tijdens het fietsen en kun je zonder enige moeite stad en land afgaan.

Ontvang je moederfiets geheel klaar voor gebruik

Bij het bestellen van moederfietsen geef je aan wat voor jou de ideale samenstelling is. Of je hem nu online bestelt of in de fietsenwinkel: je moederfiets wordt bij de meeste (web)winkels rijklaar geleverd, waardoor je direct gebruik kunt maken van je fiets wanneer hij wordt bezorgd. Je hoeft dus geen zadel meer in te stellen of zitjes vast te maken, want deze kunnen allemaal van te voren al voor jou worden vastgemaakt. Zo kun je direct op pad met je nieuwe moederfiets!

Een groot aanbod moederfietsen vind je op Fietshemel.nl

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn