...

Strak in pak naar je werk

Strak in pak naar je werk

Je kent ze wel, strak geklede mannen in pak die je inhalen op hun hippe fiets. Wij zijn er dol op. Konden wij maar zo snel fietsen, en zonder enige zweetdruppel op ons werk aankomen. In deze blog lees je precies hoe jij ook zo’n fashionable man op een catchy fiets kan zijn.
HB8A3062
Wil jij ook zo’n coole Amsterdammer zijn die in zijn maatpak naar zijn werk gaat, lees hier onze tips.

Een goede outfit

Wil jij erbij horen? Dan is een goed pak een absolute must. Hierbij even de do’s and don’ts bij het uitzoeken van jouw nieuwe pak.

ASuitSupply1

Single breasted jasje

Ga altijd voor een Single breasted jasje. Wij hebben twee regular fit jasjes uitgekozen. Een in de kleur bruin/paars en een in de kleur lichtgrijs met een vissengraat patroon. Dit zijn onze favorieten.
Vergeet de details van de pantalon niet. Een stiknaadje kan ontzettend veel doen aan het geheel van de pantelon.
pakjenn

Een toffe riem

Een riem? Altijd een go! Een riem maakt je outfit af zonder dat je het in de gaten hebt. Het is een stijlvolle en catchy manier op je broek hoog te houden. De riem is een ‘eye catcher’, zonder dat je het weet. Vergeet de riem dus absoluut niet.
riempje

Toffe sneakers

Een goed pak met sneakers is voor sommigen nog een groot taboe, maar wij vinden dat het kan. Vergeet niet dat stijl alles te maken heeft met durven.

shcoenen

Een urban fiets

Goed, je outfit is helemaal tip top! Nu nog op zoek naar een hippie fiets, waarmee jij de Amsterdamse grachten onveilig kan maken.
Tijdens onze zoektocht naar hippe fietsen stuitten wij op de COMMANDO – Single Speed Fixie fiets van vydz. Echt een mega vet ding! Wat een strakke vormgeving en prachtig design. Wij zijn verliefd! De donker groene kleur met een metallic laagje in combinatie met de licht creme banden, wat een vet contrast!
Commando-detail-1
Gezond, actief en lekker in buitenlucht! Terwijl je ook nog eens sjans krijgt van bloedmooie jonge vrouwen, wie wil zijn dag niet zo beginnen. Zo combineer je de noodzakelijke sportuurtjes met het aangename. Daarnaast heeft de urban fiets dé twee belangrijke elementen; afstand en snelheid. Ideaal om een strakke fietsrit naar je werk te maken.

Fiets van de zaak

Was je outfit is aan de dure kant, klop dan eens op de deur van je werkgever.
Want.. wist je dat veel werkgevers fietsen stimuleren? Zij hebben volop de mogelijkheden om werknemers een “fiets van de zaak” te geven. Dit gebeurt alleen weinig, vraag op je werk eens naar de mogelijkheden! Je kunt bijvoorbeeld denken aan een renteloze lening met belastingvrije kilometervergoeding. Zo los je de fiets langzaam af. Daarnaast kun je altijd kijken naar de mogelijkheden via de Werkkostenregeling (WKR).

Ready?

Goed, je hebt een maatpak, een mooi overhemd, goede sokken, een horloge en een hippie fiets. Vergeet een goede deodorant niet! Je kan er nog zo flex en shiney uitzien, maar van een kring onder je oksel wordt niemand vrolijk. Investeer echt in een goede deodorant.
Kleed je je liever om op je werk? Dan is de vraag hoe je je pak kreukloos gaat vervoeren. De oplossing, de fietstas voor mannen!
de23d
Zo biedt de fietstas ruimte aan een pak, nette schoenen, eventuele douchespullen en andere kantoorbenodigdheden waardoor je netjes voor de dag kunt komen.
Voor riemen bezoek je scottsbluf.nl
Ga naar bogersherenmode.nl

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn