...
Social Media

Vergroot je bereik op social media

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken uit ons leven. Van je neefje van 7 tot je oma van 88, iedereen is wel te vinden op Facebook, Instagram of Twitter. Wanneer je veel volgers hebt, is het zelfs mogelijk om geld te verdienen via social media door middel van gesponsorde posts. Het lijkt me dus zeker de moeite waard om te bekijken hoe jij het bereik van je eigen social media profielen kan vergroten! In deze blog vind je een aantal tips.

Speel in op nieuwe functies van de app

Elke app vernieuwd na een bepaalde tijd, door bijvoorbeeld nieuwe functies toe te voegen. Instagram heeft dit bijvoorbeeld een tijd geleden gedaan door de ‘stories’ functie, die we al kenden van Snapchat, toe te voegen. Om je bereik op Instagram te vergroten is het belangrijk om mee te gaan met de vernieuwingen van de app. Zo zien potentiële volgers dat je een actieve gebruiker bent en trek je meer volgers aan omdat je vaker te zien bent. Verder is het bij heel veel social media kanalen tegenwoordig mogelijk om posts te laten sponsoren. Je kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld een post te laten sponsoren, zodat je ook bij niet-volgers in beeld komt. Je bereikt een doelgroep die je anders niet zou bereiken. Een klassieke manier om je bereik te vergroten.

Straal professionaliteit uit

Social Media

Wees eerlijk, je gaat zelf ook geen accounts volgen die maar een paar volgers hebben. Een account dat weinig volgers heeft zal of niet erg actief zijn of weinig interessante content aanbieden. Andersom geldt voor accounts met veel volgers het tegenovergestelde. Populaire accounts zullen actief zijn en leuke dingen posten. Voordat mensen überhaupt zullen overwegen om je te gaan volgen, kijken ze bewust of onbewust toch eerst naar het aantal volgers. Om duizend volgers of meer te hebben hoef je echt niet 24/7 bezig te zijn met het professionaliseren van je Instagram. Followersnet biedt hier voor jou de perfecte uitkomst. Met een klik op de knop zorgen zij voor een grote uitbreiding van jouw volgers! Wanneer je bij Followersnet bijvoorbeeld duizend volgers koopt, zullen meer volgers zo aansluiten. Je straalt immers actieve en interessante content uit.

Op Followersnet zijn er voor bijna elke social media site volgers of subscribers verkrijgbaar. Neem er zeker eens een kijkje!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn