...

Zakelijk telefoneren en VoIP? De perfecte match!

Zakelijk telefoneren en VoIP? De perfecte match!

Zakelijk bellen neemt over het algemeen veel tijd in beslag, waardoor de kosten soms erg hoog kunnen oplopen. Hier zit niemand op te wachten dus dan is een passende oplossing. Goed dat daar de nieuwe telecomtechniek, VoIP telefonie is; Voice over Internet Protocol oftewel bellen over de internetverbinding. Hierbij heeft u dus niet te maken met een analoog of ISDN-telefoonnetwerk. Wanneer u twijfelt over de overstap naar VoIP voor uw bedrijf, is het handig om te weten dat VoIP in vergelijking tot aparte abonnementen, verschillende voordelen met zich meedraagt voor zakelijk telefoneren.

VoIP en zakelijk telefoneren met pluspunten

Iedere zakelijke situatie is natuurlijk uniek. Toch is het voor bedrijven zeer gunstig om over te stappen naar VoIP telefonie.
VoIP en zakelijk telefoneren gaan namelijk heel goed samen. Allereerst omdat er met VoIP bespaard wordt op zowel de telefoongesprekken als de telefoonlijnen. Ook krijgt u niet te maken met een telefooncentrale. Iets wat ook belangrijk is, is dat u bij overstap naar VoIP, gewoon uw huidige telefoonnummers kunt behouden. En als er iets belangrijk is geworden de laatste decennia, dan is dat flexibiliteit. Dan komt het goed uit dat VoIP zeer flexibel is. Het is namelijk mogelijk om overal waar u beschikt over internetverbinding, te bellen met de VoIP verbinding. Daarnaast kan de telefonie bij een verhuizing worden meeverhuist. Dit kan bij verhuizing naar een andere plek in het pand, een ander pand en zelfs een verhuizing naar het buitenland. Tot slot zorgt de keuze voor VoIP telefonie ervoor dat het beheer centraal geregeld is.
U kunt natuurlijk altijd overstappen naar VoIP, maar wanneer u zich in de volgende situaties bevindt kan de overstap naar VoIP ook voordelig en handig zijn:
* Op zoek naar functionele besparing op telefoonkosten
* Verhuizing van het bedrijf
* Kijken naar de mogelijkheid om online te vergaderen
* Meer functionaliteit voor het bedrijf
* Uitbreiding van het bedrijf

Kies voor efficiëntie, kies voor VoIP

Kortom, met VoIP worden de kosten verlaagd en zijn er geen extra kosten verbonden. Zakelijk VoIP bellen is geschikt voor ieder type bedrijf, met name grotere bedrijven. Voor ieder bedrijf is er een VoIP oplossing beschikbaar, dus ook voor die van u!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn