...

Waarom digital signature de toekomst is

Digital signature, oftewel digitaal ondertekenen, is de laatste jaren enorm in opkomst. Bijna de helft van de bedrijven wereldwijd maken gebruik van de mogelijkheid om elektronisch handtekeningen te zetten onder documenten en contracten. Digitaal ondertekenen bespaart tijd en werkt veel efficiënter, daarnaast ook nog eens goed voor het milieu omdat er geen papierwerk meer nodig is.

Hoe werkt digitaal ondertekenen?

Wanneer je veel contracten ondertekend of laat ondertekenen dan weet je hoeveel tijd dit kan kosten om alle documenten ondertekend te krijgen. Gebruik maken van een digital signature dienst, zoals Stiply, is al interessant voor bedrijven die maandelijks 10 contracten laten tekenen.

Alle verloopt digitaal, waardoor je niet meer hoeft te printen en scannen. Dit brengt enorm veel voordelen met zich mee. Zo krijg je veel sneller het document of contract retour. Klanten hoeven namelijk nooit meer te printen, scannen of postzegels plakken. Het document wordt digitaal verzonden en de ontvangen kan digitaal een handtekening zetten op hun smartphone, computer of tablet. Ook kan je real time de voortgang van de contracten bekijken. Zo weet je altijd wie wel en wie niet ondertekend heeft, zonder dat je hiervoor zelf een administratie hoeft op te zetten. Dit bespaart weer tijd.

Wat zijn de kosten?

De kosten per gebruiker zijn tussen de 30 en 20 euro, afhankelijk van het aantal gebruikers. Bij meer dan 10 gebruikers zal de prijs voor het digitaal ondertekenen 20 euro zijn. Ook is het mogelijk om een offerte op maat aan te vragen. Kortom, voor de prijs van één kopje koffie per dag hoef je nooit meer om te kijken naar je contracten te kijken. Bekijk op Stiply.nl de mogelijkheden voor digitaal ondertekenen.

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn