...

Waarom gebruik maken van SkyECC?

Tegenwoordig is het steeds riskanter om persoonlijke informatie te delen, de kans is groot dat derden als overheden, concurrenten en/of de georganiseerde misdaad toegang hebben tot jouw privégegevens. Dit is natuurlijk niet wat je wilt!
SkyECC gelooft in het recht op privacy. Wil jij dat er geen enkele derde ongewenst toegang heeft tot jouw privé gegevens en gesprekken? Dan is SkyECC voor jou de oplossing.

Hoe beschermt SkyECC jouw privacy?

Anno 2018 delen we online meer informatie en gegevens dan ooit te voren. Het wordt steeds moeilijker om deze bestanden te beschermen. SkyECC is een end-to-end gecodeerde beveiligingsapp ontwikkeld waarmee je veilig en anoniem kan communiceren. Maar hoe werkt dit precies? Wij bespreken hieronder waardoor en hoe SkyECC jouw privacy beschermt.
 
Encryptie
SkyECC is uniek gecodeerd en heeft een hoog versleutelingsniveau, waardoor jouw gegevens erg goed beveiligd zijn. Niet alleen de berichten zijn versleuteld. Ook de afzenders, ontvangers en het onderwerp van het bericht zijn versleuteld.
 
Geen gegevensopslag
Het is natuurlijk logisch dat SkyECC geen gegevens opslaat op servers. Jouw anonieme berichten wil je natuurlijk niet opgeslagen hebben op een server. Daarom slaat SkyECC deze op in de beveiligde app-omgeving. Het enige dat omgeslagen wordt op onze server zijn jouw contacten. Als je jouw telefoon verliest of kwijtraakt hebben wij dus al jouw contacten nog opgeslagen.
 
& nog veel meer beveiligingsopties!
SkyECC garandeert niet voor niks jouw privacy. Hiervoor is de app optimaal beveiligd met de nieuwste technieken. Ook is het nog mogelijk om een eigen privesleutel in te stellen, zodat alleen jij toegang hebt tot de app.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn