...
Lidmaatschap XBOX: Netflix voor games!

Lidmaatschap XBOX: Netflix voor games!

Microsoft introduceert een abonnementsdienst op de XBOX One. Gebruikers van de XBOX One komen voor een maandelijks bedrag in het bezit van een XBOX Game Pass, waarmee je toegang krijgt tot meer dan 100 games, een soort van Netflix voor gamers!

Introductie XBOX Game Pass in VS en NL

VS zal de eerste zijn die de abonnementsdienst zal aanbieden en dit voor een maandelijks bedrag van 9,99 dollar. In Nederland zal het ook nog in 2017 mogelijk zijn om gebruik te maken van de abonnementsdienst van de XBOX One. Het is nog niet bekend voor welke prijs de dienst beschikbaar komt.

Samenwerking grote partijen

Microsoft geeft aan met grote partijen te zullen samenwerken om het aanbod zo aantrekkelijk mogelijk te maken. In totaal zullen er ongeveer 100 games beschikbaar zijn, waaronder: Halo 5: Guardians, Saints Row IV Re-Elected, NBA 2K16, Mad Max, Lego Batman, Payday 2, Gears of War: Ultimate Edition, Fable III, SoulCalibur II en Tekken Tag 2.

Hoe te gebruiken?

Om gebruik te maken van de functionaliteiten van de XBOX Game Pass moeten de games eerst gedownload worden naar de console. Wanneer iemand een actief lidmaatschap heeft is hij/zij in staat om de game te spelen. De gebruiker kan het abonnement op ieder moment stopzetten, maar uiteraard de games niet meer spelen.

Geselecteerde leden

Voor een aantal geselecteerde leden is het al mogelijk om gebruik te maken van deze XBOX Game Pass, maar het aanbod is nog erg beperkt. Zo zijn er ongeveer 20 games te spelen, waar dit er op korte termijn rond de 100 moeten worden.
XBOX live kaarten koop je eenvoudig bij Primera!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn