...
Nokia

De indestructible nokia van vroeger? Zijn nokia reparaties nog steeds niet nodig?

Welke telefoon staat bekend als een onverwoestbare baksteen? Precies, de originele Nokia 3310, maar de Nokia 3310 is naast onverwoestbaar, ook het ultieme toestel om het wel bekende Snake spel op te spelen. Hij is natuurlijk niet echt onverwoestbaar, maar dat neemt niet weg dat het toestel die reputatie heeft.

HMD Global, het Finse merk dat Nokia dit jaar nieuw leven in blies, wist zichzelf met een slimme zet meteen op de kaart te zetten. De Nokia 3310 is namelijk helemaal terug. Nou ja, een moderne variant. Deze keer met een scherm die kleuren heeft, maar het blijft een simpel telefoontje.

Er is in tien jaar tijd verschrikkelijk veel veranderd aan het uiterlijk van de telefoons die we gebruiken. De nieuwe smartphones van tegenwoordig bieden veel meer functies. Sms’en is ouderwets en toestellen met een scherm kleiner dan vier inch zijn nauwelijks meer te vinden in de winkels.

Tegenwoordig is Nokia de telefoon verder aan het ontwikkelen en komt steeds meer in de buurt van de andere ‘grote jongens’ binnen de smartphones. De nieuwste nokia’s bestaan ook uit een groot scherm. Ze zijn dus niet helaas niet meer ‘onverwoestbaar’. En hebben nu dus ook gewoon nokia reparaties nodig.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn